Tom Waits på dialekt - strømmekonsert fra Oppdal kulturhus 6.juni

Nå er det 6 år siden oppdalingen Vebjørn Moen var i på besøk i kulturhuset med sitt eminente band for å synge Tom Waits på trøndersk. Lørdag 6. juni er de tilbake og de gleder seg stort til å spille i fjellbygdas storstue.

Opprinnelig skulle bandet spille i «Tom Waits-løpet» i Trondheim denne dagen, men på grunn av koronasituasjonen ble løpet avlyst. Som et «plaster på såret» spiller bandet på samme dag og håper å nå sitt publikum gjennom strømming fra Oppdal kulturhus, samt til de 50 personene som kan overvære konserten i salen.

Tom Waits er en amerikansk musiker og skuespiller som er kjent for sin rustne røst og nære sterke tekster om livets skyggesider, opp – og nedturer.

Vebjørn Moen med band tolker musikken og tekstene på sin måte og kan love en variert konsert.

Moen har med seg Helge Basmo på gitar, Rolf Isaksen på saksofon, Kaj Endresen på perkusjon og sønnen Kristian Moen spiller bass.

Tekstene er oversatt til trøndersk av Liv Merete Tilseth og Helge Basmo.

Velkommen som publikum (50 eksklusive billetter!!) eller via direktestrømming på vår Facebookside.

Godtfolk! Vi møtes på Oppdal kulturhus 6.juni 2020 eller så sees vi på skjermen. Sett deg godt til rette i godstolen tenk deg Tom Wait-sløpet.

Konsert Rockheim Panorama 22.mars 2019

Billettsalger er godt i gang.

Vebjørn Moen med band inviterer til en lun aften med Tom Waits sine låter gjendiktet til trøndersk dialekt. Bandet har funnet sitt eget uttrykk, samtidig som de har klart å bevare stemningen i låtene til den amerikanske artisten. I de siste årene har de vært fast band i "Tom Waits-løpet" i Trondheim og fått gode kritikker for sine tolkninger.

Waltzing Matilda

Live-konsert på Rocheim 2016

Sjokojesus